Skulder

hosweis-skulder-min

Den mest almindelige årsag til smerter i skulderen er muskelspændinger, som skyldes overbelastning og fejlbelastning hvilket over tid, kan føre til en senebetændelse (tendinitis). Ifølge Sundhed.dk, udgør 75% af alle skuldersmerter. 

Denne overbelastning, skyldes oftest en dårlig funktion af ledende i skulderen og i brystkassen.  

Muskelspændinger kan udover smerter også reducerer bevægeligheden i skulderen, være årsag til at der udvikles en betændt slimsæk i skulderen (bursitis) og være årsag til smerter ned i armen og hænder, samt nakkesmerter. 

Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine skuldersmerter og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dine smerter. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine skuldersmerter.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt. 

Ryggen

hosweis-ryggen-min

Rygsmerter er i dag en folkesygdom, som de fleste har oplevet på et tidspunkt. Den hyppigste årsag til rygsmerter skyldes hold i ryggen. Ved kraftige vrid af ryggen, kan der komme et akut hold, som kaldes hekseskud.  
Ifølge Sundhed.dk. skyldes hold i ryggen faktisk 80-90% af alle rygsmerter, hvor kun 10% skyldes diskusprolaps  

Disse hold kommer oftest fordi muskulaturen i ryggen bliver overbelastet. Denne overbelastning skyldes primært, at ledende i lænderyggen og hoften har dårlig funktion. 

Udover hold i ryggen, kan disse overbelastninger, ved aktiviteter såsom løb, cykling og spadsereture, også reducere bevægeligheden i ryggen, samt reducere udholdenheden i ryg-og ben muskulaturen. Desuden give smerter i benene når man rejser sig fra en stol og i svære tilfælde have indflydelse balanceevnen.     

Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine rygsmerter og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dine smerter. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine rygsmerter.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt. 

Kroniske smerter

hosweis-kroniske-smerter-min

Kroniske smerter er smerter, som har varet ved over seks måneder og ikke vil gå væk igen. Der er mange årsager til smerterne kan opstå eksempelvis slidgigt, traume mm. Det er dog ikke altid en skade, er årsagen til de kroniske smerter.  

En af årsagerne til man får kroniske smerter er fibromyalgi, som kendetegnes ved musklerne, er trætte, har nedsat fysisk udholdenhed, hvilket medfører muskelsmerter.  
En af de almindeligste årsager til smerter er muskelspændinger. Muskelspændingerne kommer grundet musklerne i området, hvor smerterne er, er overbelastede. Overbelastningen kommer oftest grundet en eller flere af leddene i kroppen, har en dårlig funktion.   

Smerterne vil i startet være diffuse og komme i tide og utide, men over tid forværres smerterne og fylder mere i dagligdagen, indtil de er blevet kroniske. 
 
Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine kroniske smerter og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dit problem. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine kroniske smerter.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt. 

Knæet

hosweis-knae-min

Knæsmerter er noget både unge og ældre mennesker kan få og der er mange årsager til smerterne. En af de hyppigste årsager til smerter er overbelastning af knæleddet, som over tid kan fører til løber-eller springerknæ.  

Udover smerter i knæet kan smerterne også stråle ned i læg og skinnebenets muskulatur samt give problemer i foden. 

Årsagen til overbelastning skyldes oftest en dårlig funktion af knæleddet, men kan også skyldes en dårlig funktion af hofteleddet. 

Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine knæsmerter og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dine smerter. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine knæsmerter.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt. 

Hovedpine

hosweis-hovedpine-min

Den mest almindelige årsag til hovedpine er muskelspændinger. Disse muskelspændinger, kommer grundet musklerne i hoved, nakke og skulderne er overbelastet. Denne overbelastning skyldes oftest dårlig funktion i leddene omkring skulder, nakken, bryst og kæbe. 

Muskelspændingerne kan udover hovedpinen også udløse stivhed og smerter i nakke, kæbe og skulder. I ekstreme tilfælde kan det give kvalme og svimmelhed. 
 
Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til din hovedpine og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dit problem. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af din hovedpine.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt. 
 

Hofte

hosweis-hoften-min

En af de hyppigste årsager til hoftesmerter skyldes muskelspændinger, disse spændinger kommer grundet hofte, ben og lændemusklerne er overbelastet. Årsagen til denne overbelastning kommer oftest pga. dårlig funktion af leddene omkring hoften, lænden eller leddene i korsbenet  

Denne dårlig funktion af leddene kan opstå efter en sportsskade, fald, ulykke, dårlig arbejdsstilling mm.  

Muskelspændingerne kan foruden hoftesmerter også udløse nedsat bevægelighed i ryggen og hoften, give smerter ned i benene, knæ og fødder, hurtigere tendens til træthed i musklerne i benet og i ekstreme tilfælde påvirke balancen negativt.  
 
Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine hofteproblemer og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dine smerter. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine hofteproblemer.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt. 
 

Hånden

hosweis-haanden-min

Den mest almindelige årsag til smerter i hånden er muskelspændinger, som skyldes overbelastning af musklerne i hånden og underarmen. Denne overbelastning skyldes oftest dårlig funktion af leddene. Men kan også stamme fra albuen. 
 
Udover smerterne i hånden, kan muskelspændingerne også fører til nedsat bevægelighed, kolde hænder og over længere tids varighed, medføre karpaltunnelsyndrom.   

Karpaltunnelsyndrom er en tilstand, hvor kræfterne i hånden er nedsat og man kan have tendens til at tabe ting. 

Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine smerter i hånden og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dine smerter. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine håndsmerter.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt. 

 

Foden

hosweis-fod-min

En af de mest almindelige årsager til smerter i foden er muskelspændinger, disse muskelspændinger kommer grunder overbelastning i fode og underbens musklerne.  

Denne overbelastning skyldes oftest dårlig funktion af ledende i foden eller i knæet, men kan også komme fra hoften af. 

Udover smerter kan muskelspændingerne også over tid reducere bevægeligheden og mindske stabiliteten i foden samt øge risikoen for at vrikke om på foden. 

Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine fodproblemer og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dit problem. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine fodproblemer.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt. 

 

Bækken

hosweis-baekken-min

Den hyppigste årsag til bækkensmerter er muskelspændinger, som kommer grundet overbelastning af musklerne omkring hofte, bækken og lænden. Denne overbelastning skyldes oftest dårlig funktion af et eller flere af leddene omkring hoften, lænden og rundt korsbenet (SI-leddet).  
Udover smerter giver disse muskelspændinger også nedsat bevægelighed i ryggen og hoften, smerter ned i ben, knæ og fødder og man kan have svært ved at stå eller sidde i længere tid uden at få smerter. Har problemrene stået på, i længere tid, kan smerterne give nedsat balance. 
 
Nogle af årsagerne til at disse problemer opstår er, fald eller en ulykke f.eks. trafikuheld, dårlig arbejdsstilling over længere tid. Symptomet forekommer også hos kvinder som er gravide eller har født. 
 

Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine bækkensmerter og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dine smerter. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine bækkensmerter.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt.

Albuesmerter

hosweis-albue-min

Albuesmerter er noget vi alle sammen har haft på et tidspunkt i livet. Den hyppigste årsag er muskelspændinger grundet overbelastning af muskulaturen omkring albuen. Denne overbelastning skyldes oftest dårlig funktion af et eller flere led i albuen, men kan faktisk også skyldes dårlig funktion i et led i skulderen.  

Udover overbelastning, kan muskelspændingerne også udløse nedsat udholdenhed i albuen og underarm, samt ved løft af tunge genstande snurren i fingrene. På sigt kan dette udvikle sig til tennis-eller golfalbue.  
 
Hos Weis’s Led & Smerteklinik bliver du undersøgt grundig af fysioterapeuten, for at udrede årsagerne til dine albueproblemer og sammen ligger vi en behandlingsplan, så du kan komme af med dit problem. 

Så kontakt Weis’s led & Smerteklinik og aftal en tid til undersøgelse og evt. behandling af dine albueproblemer.  
Har du flere spørgsmål er du også velkommen til at tage kontakt.